OM OSS

EMPATISPELEN™  är ett projekt inom Do Good Games by Moderna Teatern.

Det övergirpande projektet Empatispelen är inte ett spel. Det är ett lekfullt sätt att lära sig, samt att träna etik och empati på flera olika former av inlärningsplattformar.

Empatispelen Skola är ett projekt under detta paraply, som normalt genomförs med två skådespelare ute i skolorna. Oftast i Skapande Skola regi. Från 2021 kommer vi även att kunna erbjuda Empatispelen Skola i en digital variant.

Läs mer om Empatispelen skola under fliken Workshops.

Moderna Teaterns övergripande projekt Empatispelen arbetar interaktivt på flera plattformar: teater, text, film, tv och i digitala verktyg (2d, 3d och VR).

Främst för målgrupperna: Tonåringar 13–16 år i skolan och Barn 7–12 år i te.x. digitala verkstäder på bibliotek. Men även för Vuxna Professionella i bemötandeträning, samarbete och  konflikthantering. Gemensamt för all träning är att empati står i centrum.

På den här hemsidan får du en kortare sammanfattning av vad vi gör och vad vi kan erbjuda. Vill du läsa ännu mer om projektet, följ länkarna här under, eller maila oss:  workshops [at] empatispelen.se

Do Good Games
Moderna Teatern